‘Avengers: Endgame’: Faptul că Steve nu i-a dat lui Bucky scutul a fost de fapt foarte logic, potrivit fanilor

0

‘Avengers: Endgame’: Faptul că Steve nu i-a dat lui Bucky scutul a fost de fapt foarte logic, potrivit fanilor

Dintre toate prieteniile din Universul Cinematografic Marvel, puține sunt mai puternice decât cea dintre Steve Rogers și Bucky Barnes, sau Căpitanul America și Soldatul de Iarnă.

Cei doi au o mulțime de istorie împreună și s-au susținut reciproc la bine și la rău. Este posibil ca relația lor strânsă să-i fi determinat pe unii fani să creadă că Bucky va fi următorul Căpitan America după retragerea lui Steve. Dar o teorie a fanilor spune că faptul că Steve nu i-a dat lui Bucky scutul are mult sens. Iată mai multe despre prietenia lor veșnică și de ce faptul că Bucky nu a primit scutul a fost o mișcare corectă.

Relația dintre Steve și Bucky în MCU

Este corect să spunem că Steve și Bucky au o relație complicată în filmele Marvel. Ei încep ca cei mai buni prieteni. În ciuda faptului că Bucky are o înfățișare de vedetă de cinema, nu este prea popular sau important pentru a rămâne prieten cu Steve cel sfrijit care crește în Brooklynul anilor 1930. Când Steve devine în cele din urmă Căpitanul America, Bucky se alătură batalionului său, iar cei doi mărșăluiesc prin Europa, luptând împotriva forțelor Axei și a HYDRA. Din păcate, Bucky este ucis în luptă – sau cel puțin așa crede Steve.

În Captain America: Soldatul de iarnă, Steve descoperă că HYDRA l-a reînviat pe Bucky și i-a spălat creierul pentru a-l transforma într-un asasin imbatabil. Steve îl oprește pe Bucky în timpul dezlănțuirii sale, dar cedează înainte de a-l ucide, refuzând să îi facă rău celui mai bun prieten al său. Bucky evadează și se pune pe fugă. În timpul evenimentelor din Captain America: Războiul civil, i se înscenează o înscenare pentru uciderea regelui T’Chaka. După ce se descoperă că i-a asasinat pe părinții lui Tony Stark, el și Steve trebuie să se lupte cu un Stark furios.

Bucky îl ajută pe Steve și pe ceilalți eroi să se lupte cu Thanos în Wakanda, înainte de a cădea pradă pocniturii. El se întoarce mai târziu pentru a-l învinge în cele din urmă pe Thanos, urmărindu-l pe Steve cum se întoarce în trecut pentru a trăi o viață plină alături de Peggy Carter.

Continuarea aventurilor lui Bucky

Share.

Leave A Reply