Ce face acum distribuția din ’13 Going On 30′?

0

Ce face acum distribuția din ’13 Going On 30′?

Au trecut 15 ani de la lansarea în cinematografe a comediei romantice “13 Going On 30”.

În 2004, toată lumea s-a îndrăgostit atât de mult de film și de distribuția sa, încât mulți încă îl consideră unul dintre cele mai bune filme de la începutul anilor 2000.

În onoarea aniversării de 15 ani a filmului, vă vom arăta exact ce a făcut distribuția din 2004 încoace.

Jennifer Garner

În 13 Going On 30, Jennifer Garner a jucat rolul lui Jenner Rink, editorul de reviste Jenner Rink, o femeie de 30 de ani, cochetă și prosperă.

Filmul o urmărește pe Rink în timp ce încearcă să navigheze în noul ei stil de viață ca adult, după ce și-a dorit să aibă 30 de ani în timpul petrecerii de la cea de-a 13-a aniversare.

După ce a jucat în acest film, Jennifer Garner a continuat să joace în filme precum Alias, Juno, Dallas Buyers Club, Men, Women & Children, Miracles from Heaven, Love, Simon și cel mai recent film al său, Peppermint.

La începutul acestei luni, Garner a fost întrebată dacă există posibilitatea unei continuări a filmului 13 Going On 30 în timp ce stătea de vorbă cu gazdele de la Good Morning America.

Actrița a respins rapid ideea, spunând: “Ce, cum ar fi 15 Going on 50? Să ne calmăm! Să lăsăm lucrurile în pace!”

Mark Ruffalo

În 2004, Mark Ruffalo a jucat versiunea adultă a celui mai bun prieten și interes amoros al lui Jenna Rink, Matt Flamhaff, în 13 Going On 30.

După ce a filmat această comedie romantică emblematică, Ruffalo a continuat să joace în filme precum Just Like Heaven, Rumor Has It, Blindness și The Brothers Bloom.

Mark Ruffalo a dobândit recunoaștere la nivel mondial pentru rolul lui Hulk din Universul Cinematografic Marvel, începând cu filmul The Avengers din 2012.

De atunci, actorul și-a reluat rolul lui Hulk în alte șase filme Marvel, cum ar fi Iron Man 3, Avengers:… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply