Cele mai mari momente din ‘Schitt’s Creek’: Ne-a plăcut această călătorie pentru ei

0

Cele mai mari momente din ‘Schitt’s Creek’: Ne-a plăcut această călătorie pentru ei

Schitt’s Creek se apropie de sfârșit. În urmă cu cinci ani, duo-ul tată-fiu Eugene și Dan Levy ne-a prezentat familia Rose, un grup de indivizi egocentrici care învață valoarea familiei în umilul oraș Schitt’s Creek.

Actorii serialului au golit platoul de suvenirurile lor preferate, iar ultimul episod al serialului va fi difuzat în această seară. Pentru a sărbători încheierea unuia dintre cele mai mari sitcom-uri moderne, iată cele mai bune momente din Schitt’s Creek.

Îmbrăcămintea de dormit îndoielnică a lui Johnny Rose

În sezonul 1, Johnny Rose este trezit de ceva care picură din tavanul camerei de motel. Străduindu-se să se acomodeze cu noua lor realitate, Moira și Johnny ar folosi orice scuză pentru a părăsi Schitt’s Creek – un acoperiș care curge era suficient.

În încercarea de a-i pregăti pe copii să plece, Johnny a intrat în camera alăturată purtând ceea ce David numește privirea lui “Ebenezer Scrooge”. Când David și nici Alexis nu au ieșit din pat pentru a-și ajuta tatăl, Johnny a fugit în timp ce David murmura: “salutări lui Bob Cratchet”, într-un moment delicios de amuzant.

‘Îndoiți brânza’

În episodul din sezonul 2 intitulat “Cina în familie”, Moira s-a lăudat că făcea faimoasele enchiladas ale mamei sale când David și Alexis erau mai tineri. Pentru a dovedi că Moira nu a gătit niciodată pentru ei, David a fost de acord să pregătească cina folosind celebra ei rețetă. Totul părea să meargă bine până când Moira îl instruiește pe David să “îndoaie brânza”.

Ceea ce trebuia să fie o experiență de apropiere între mamă și fiu s-a transformat într-unul dintre cele mai memorabile momente de la televizor. “Tu împăturești brânza!” a căpătat instantaneu popularitate în cultura pop după difuzarea acestui episod.

Petrecerea din hambar

La finalul sezonului 2, Johnny și Moira dau o petrecere în hambar… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply