‘Contagion’ și alte 4 filme virale despre pandemii, disponibile pentru streaming

0

‘Contagion’ și alte 4 filme virale despre pandemii, disponibile pentru streaming

De la nenumărate filme despre apocalipsa zombi la o colecție de thrillere și drame mai realiste despre epidemii, precum Flu și Outbreak, filmele pandemice par să devină absolut virale când vine vorba de servicii populare de streaming precum Netflix și Hulu. Dacă sunteți în căutarea filmului de groază apocaliptic sau a thriller-ului medical potrivit pe care să îl vizionați, ați ajuns la locul potrivit.

Continuați să citiți pentru a verifica cele mai virale și populare filme pandemice disponibile pentru streaming.

‘Contagion’ (2011)

După lansarea sa în cinematografe în 2011, filmul Contagion al lui Steven Soderbergh a devenit din nou viral. Filmul a devenit deosebit de popular pe serviciile de streaming, precum iTunes și Amazon Prime, de când a început epidemia COVID-19.

Filmul urmărește debutul și urmările unui virus letal care se răspândește rapid și care își croiește drum din Hong Kong în Statele Unite, atunci când o femeie de afaceri călătoare infectată, interpretată de Gwyneth Paltrow, se întoarce acasă. Întoarcerea ei este catalizatorul epidemiei, care continuă să paralizeze complet țara, infectând milioane de oameni. În timp ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor se grăbesc să găsească un leac, frica și isteria în masă încep să se răspândească la nivel global.

Filmul are o distribuție de excepție, cu Laurence Fishburne, Kate Winslet și Jennifer Ehle în rolurile unor oameni de știință care lucrează cu sârguință pentru a salva omenirea de o pandemie mortală, în timp ce Jude Law joacă rolul unui teoretician al conspirației și al unui blogger care încearcă să întoarcă oamenii împotriva guvernului.

Contagion este disponibil pentru a fi difuzat pe Hulu. De asemenea, filmul poate fi închiriat pe Amazon Prime și iTunes, unde se află în prezent în Top Trending Movies al platformei.

‘I Am Legend’ (2007)

Bazat pe romanul omonim din 1954 al lui Richard Matheson, I Am Legend este cea de-a treia adaptare cinematografică a romanului și a primit în mare parte laudele criticilor din partea spectatorilor.

Povestea are loc în New York, unde oamenii de știință au creat un virus menit să vindece cancerul. În loc să ofere o… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply