Diferența de salarizare a lui Kelly Ripa la Hollywood a lovit acasă cu salariul mai mare al soțului Mark Consuelo

0

Diferența de salarizare a lui Kelly Ripa la Hollywood a lovit acasă cu salariul mai mare al soțului Mark Consuelo

Prezentatoarea emisiunii matinale Kelly Ripa a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei cu soțul ei, actorul Mark Consuelos.

Cuplul, care are trei copii, s-a cunoscut în 1995, lucrând împreună la telenovela de zi ABC, All My Children. Duo-ul de succes a lucrat de atunci în industria de divertisment.

Prezentatoarea emisiunii Live with Kelly and Ryan a vorbit despre experiența sa cu privire la diferențele de remunerare dintre femei și bărbați care există la Hollywood pentru femei. Ea a explicat cât de șocată a fost când a aflat că soțul ei din Riverdale câștiga mai mult decât ea în același serial.

Gazda preferată a Americii pentru emisiunea matinală

Născută în 1970, Ripa a împlinit recent 50 de ani, împărtășind entuziasmul zilei sale de naștere marcante în cadrul talk-show-ului matinal pe care îl prezintă împreună cu Ryan Seacrest, senzația American Idol.

Și-a început cariera în televiziunea matinală alături de Regis Philbin, în emisiunea Live with Regis and Kelly, după ce a înlocuit-o pe Kathie Lee Gifford în 2001. Emisiunea a fost difuzată până la plecarea lui Philbin în 2011, fiind înlocuită în cele din urmă de jucătorul NFL Michael Strahan.

Două decenii mai târziu, Live continuă să meargă puternic, cu Seacrest, alături de ea. Ripa a câștigat 11 premii Daytime Emmy pentru cea mai bună prezentatoare de talk-show de divertisment. Potrivit Hello Magazine, este cel mai urmărit talk-show de zi de la televizor, în special de către “femeile cu vârste cuprinse între 25 și 54 de ani”.

Producătorul executiv Michael Gelman a vorbit cu Entertainment Weekly, reflectând asupra momentului în care Ripa s-a alăturat emisiunii, spunând: “Kelly a luminat imediat camera și am știut că era ceva special. Exista o anumită carismă, umor și rapiditate care erau cu adevărat înnăscute – pentru că nu era o prezentatoare experimentată la acea vreme. Pur și simplu avea acel factor “It”.”

De asemenea, Seacrest a lăudat-o pe colega sa de emisiune, spunând: “Întotdeauna are o poveste de spus, întotdeauna are o glumă, întotdeauna are o reacție. Și aduce o energie incredibilă, onestitate și candoare în emisiune.”

Ripa este căsătorită cu masculul din “Riverdale”.

#tbt 2005 missn’ this kissn’ (și această rochie)… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply