Face Khloe Kardashian o nouă emisiune TV?

0

Face Khloe Kardashian o nouă emisiune TV?

Se pare că Khloe Kardashian va încerca din nou să realizeze în curând propria emisiune polițistă.

Vedeta de reality-show este pregătită să producă un serial polițist axat pe relații complicate.

Deși noul serial se află încă în faza incipientă, nu putem să nu ne întrebăm dacă drama lui Tristan Thompson a ajutat-o pe Khloe Kardashian să vină cu această idee?

Dragoste care a mers prost

Pe 10 aprilie, s-a dezvăluit că Khloe Kardashian lucrează la co-producția executivă a unui nou serial numit Twisted Love.

Emisiunea va fi un serial în șase părți care “explorează ce se întâmplă atunci când dragostea și afecțiunea se transformă într-o rețea întortocheată de obsesie și gelozie extremă”.

Mulțumesc ID network pentru că mi-ați luat al doilea serial pe rețeaua voastră. Produc “Twisted Love”, un serial în șase părți care “explorează ce se întâmplă atunci când dragostea și afecțiunea se transformă într-o rețea întortocheată de obsesie și gelozie extremă”. https://t.co/CU1VEeDOGv

– Khloé (@khloekardashian) 10 aprilie 2019

Potrivit unui comunicat de presă, fiecare episod de o oră îi va urmări pe anchetatori în timp ce examinează relațiile complicate dintre soți, prieteni și membri ai familiei, în timp ce încearcă să afle ce a determinat o persoană să își ucidă persoana iubită.

Serialul va avea premiera în 2020 la Investigation Discovery și va fi al doilea serial polițist pe care Khloe Kardashian îl creează.

În 2018, vedeta de reality-show a realizat serialul polițist, Twisted Sisters, care era despre “crime scandaloase și provocatoare comise vreodată de cele mai improbabile perechi de surori”.

Vedeta de reality-show este încântată să înceapă să lucreze la cel de-al doilea serial și să arate cum dragostea îi poate duce pe oameni pe căi întunecate.

“Sunt atât de încântată să continui să lucrez cu ID, aducând telespectatorilor Twisted Love”, a spus Kardashian într-o declarație despre noul ei serial. “Relațiile pot fi complicate, iar aceste povești inedite arată cât de periculos poate fi atunci când dragostea devine letală.”

Acest anunț vine la o lună după scandalul Tristan Thompson

Deși fanii sunt entuziasmați că Khloe Kardashian va locui în acest… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply