“Fete bune”: De ce spune Manny Montana că între Rio și Beth va exista întotdeauna ‘tensiune sexuală’

0

“Fete bune”: De ce spune Manny Montana că între Rio și Beth va exista întotdeauna ‘tensiune sexuală’

Manny Montana îl interpretează pe Rio în serialul Good Girls de la NBC. De când fanii l-au cunoscut în timpul episodului pilot al serialului, Rio a creat haos pentru mamele din suburbii Beth Boland (Christina Hendricks), Ruby Hill (Retta) și Annie Marks (Mae Whitman). Cu toate acestea, actorul a împărtășit de ce legătura dintre Beth și Rio nu se va schimba prea curând.

Ce părere are Manny Montana, starul din ‘Good Girls’, despre Rio și Beth

În 2018, Montana a obținut rolul lui Rio, un lord al crimei din Detroit cu un trecut misterios. Cu toate acestea, el și Beth și-au unit forțele atunci când ea, Ruby și Annie devin disperate după bani. De-a lungul timpului, Beth și Rio se angajează în mai multe momente fierbinți, cum ar fi aventura lor din baie în episodul 4 al sezonului 2 din Good Girls, “Pick Your Poison”.

‘Good Girls’: În timpul cărui episod Beth și Rio se culcă împreună?

Chiar dacă Rio și Beth s-au culcat împreună, Rio și Beth sunt departe de a fi un cuplu. În serial, Beth este căsătorită cu iubitul ei din liceu, Dean (Matthew Lillard). În plus, ea a încercat să îl ucidă pe Rio și să îl aresteze în mai multe rânduri. În ciuda relației lor de iubire-ură, Montana a spus că personajele se vor dori mereu unul pe celălalt.

“Întotdeauna există tensiune sexuală, indiferent de ceea ce este scris pe pagină”, a declarat el pentru Hidden Remote. “Doar pentru că venim din părți total diferite ale pistei, amândoi suntem atrași de viețile celuilalt. Este un lucru ciudat. Indiferent de situație, va exista întotdeauna o tensiune sexuală acolo. Așa că nu este chiar scrisă, dar se întâmplă pe parcurs.”

De ce Manny Montana nu vrea ca Rio și Beth să facă din nou sex în “Fete bune

În timpul sezonului 2, Beth, Ruby și Annie au decis că s-au săturat de Rio și de schemele sale de spălare de bani. În finalul sezonului, Beth încearcă să ia problema în propriile mâini, după ce Beth a angajat un… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply