Iată de ce Priyanka Chopra nu s-a gândit niciodată că se va căsători cu Nick Jonas

0

Iată de ce Priyanka Chopra nu s-a gândit niciodată că se va căsători cu Nick Jonas

În 2017, când Priyanka Chopra și Nick Jonas au ieșit în public ca un cuplu, toată lumea a fost șocată. Uimitoarea actriță indiană era cunoscută pentru rolul ei serios din serialul Quantico -și, ajunsă la 30 de ani, părea mult mai matură decât drăguțul băiat banderist pe care l-am văzut crescând sub ochii noștri.

Falcile au căzut și mai mult atunci când Chopra și Jonas s-au logodit în iulie 2018 -legându-se în luna decembrie a aceluiași an, într-o frenezie de evenimente și petreceri de nuntă uimitoare. Deși poate că am fost uimiți de faptul că câștigătoarea Miss World 2000 și-a legat nodul cu fratele Jonas -nimeni nu este mai șocat decât Priyanka Chopra însăși.

De ce nu s-a gândit Priyanka Chopra că se va căsători vreodată cu Nick Jonas?

Cu un serial de teatru aclamat în spate și ca una dintre cele mai bine plătite și mai faimoase celebrități din India -Priyanka Chopra nu se gândea la romantism. Cu siguranță nu se gândea să se căsătorească cu cineva cu zece ani mai tânăr decât ea. Când ea și Nick Jonas au început să se întâlnească -nu și-a imaginat niciodată că vor deveni vreodată soț și soție. În timp ce vorbea la cel de-al 10-lea Summit Anual al Femeilor în lume al Tinei Brown – actrița de la Isn’t It Romantic a dezvăluit,

Îl cunosc de doi ani. Nu m-am gândit că așa [s-ar fi dovedit a fi], și poate că asta e vina mea, am judecat o carte după copertă. Când am început de fapt să mă întâlnesc cu Nick, m-a surprins foarte mult. Îi spun “Bătrânul Jonas”. Acesta este numele meu pentru el, ‘OMJ’. Este un suflet atât de bătrân, extrem de inteligent, atât de bun pentru mine, pentru că mă motivează atât de mult. Sunt un copil sălbatic, fac ce vreau când vreau și el mă susține întotdeauna.

Cum s-au cunoscut Priyanka Chopra și Nick Jonas?

Actrița și cântărețul nu s-au cunoscut chiar pe stil vechi. Se pare că Jonas era îndrăgostit de Chopra, așa că a decis să tragă o lovitură strecurându-se în DM-urile ei de pe Twitter. Chopra i-a răspuns dându-i lui Jonas numărul ei de telefon și au început o relație de mai multe… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply