Nu, Joe Exotic, “Regele Tigrilor” de la Netflix, nu a înregistrat vocile pentru cântecele sale country

0

Nu, Joe Exotic, “Regele Tigrilor” de la Netflix, nu a înregistrat vocile pentru cântecele sale country

Documentarul de la Netflix, Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness a scos la iveală lumea interlopă întunecată a iubitorilor de feline mari. Serialul în șapte părți îl urmărește pe Joe Schreibvogel – mai bine cunoscut sub numele de Joe Exotic, “Regele Tigrilor” – care a condus G.W. Zoo din Oklahoma înainte de a fi arestat și condamnat pentru crimă la comandă.

Multe dintre detaliile dezvăluite în emisiune au fost tulburătoare – inclusiv modul în care aceste animale sălbatice erau tratate în captivitate și moartea accidentală a unuia dintre soții lui Exotic.

Alte detalii, cum ar fi cariera de muzică country a lui Exotic, sunt pur și simplu derutante. Contrar a ceea ce Exotic ar vrea să credeți, el nu a fost un cântăreț country de succes. Muzicienii Vince Johnson și Danny Clinton – ambii fiind trecuți pe lista de credite a serialului – sunt responsabili pentru cântecele de muzică country ale lui Exotic.

Cariera de muzică country a “Regelui Tigrului” Joe Exotic

Exotic a fost un om cu multe talente. Pe lângă faptul că a condus G.W. Zoo, el a găzduit un serial de televiziune online, Joe Exotic T.V. Mai târziu, Exotic a candidat la președinție. Când aceasta a eșuat, a decis să candideze pentru funcția de guvernator al Oklahomei (și a pierdut).

Unul dintre bunurile sale cele mai de preț – al doilea după marile sale pisici – a fost cariera sa de cântăreț de muzică country. Exotic este responsabil pentru cântece precum “I Saw a Tiger”, o odă la pasiunea sa de-o viață, și “Here Kitty Kitty”, un cântec despre Carole Baskin și despre cum se presupune că l-a hrănit pe soțul ei dispărut, Don Lewis, cu tigri.

Rolul lui Johnson și Clinton în crearea muzicii lui Exotic a fost unul dintre multele secrete pe care acesta le-a păstrat cu ferocitate.

Muzicienii responsabili pentru cântecele country ale lui Joe Exotic

Johnson a explicat pentru Vanity Fair cum Exotic a dat de urma celor de la Clinton Johnson Band și i-a convins să producă cântece personalizate pentru pisici – pe gratis.

În 2010, duo-ul din statul Washington, cunoscut sub numele de Clinton Johnson Band, a fost desemnat ca artist local pentru… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply