Rita Wilson a cântat “Hip Hop Hooray” în timpul recuperării de la Coronavirus

0

Rita Wilson a cântat “Hip Hop Hooray” în timpul recuperării de la Coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost unele dintre primele celebrități confirmate că au contractat Coronavirusul (COVID-19). Din fericire, ei sunt în curs de vindecare și practică distanțarea socială în timp ce se recuperează.

Wilson a găsit câteva modalități interesante de a se distra în timpul carantinei, inclusiv rapperul tuturor versurilor unui cântec iconic al trupei Naughty By Nature.

Diagnosticul și recuperarea lui Tom Hanks și a Ritei Wilson cu COVID-19

La începutul lunii martie, Wilson și soțul ei, Tom Hanks, au descoperit că au contractat virusul în timp ce filmau în Australia. După o săptămână de spitalizare, cuplul a fost rugat să se autoizoleze.

La două săptămâni după simptomele inițiale, Hanks a relatat pe Twitter că încep să se simtă mai bine. El și-a încurajat fanii să se adăpostească pe loc pentru a opri răspândirea virusului: “Adăpostul pe loc funcționează în felul următor: Nu-l dai nimănui – Nu-l primești de la nimeni. Bun simț, nu?” El a concluzionat: “Va dura ceva timp, dar dacă avem grijă unii de alții, ne ajutăm unde putem și renunțăm la unele comodități… și asta va trece.”

pic.twitter.com/3E7566qiAh

– Tom Hanks (@tomhanks) 23 martie 2020

Hanks și Wilson au fost foarte vocali cu privire la experiența lor cu Coronavirusul, împărtășind pe rețelele de socializare despre abordarea lor “o zi la un moment dat” pentru recuperare. Reprezentantul lui Hanks, Leslee Dart, a împărtășit cu People că “Tom și Rita se simt foarte bine și continuă să se recupereze. Însănătoșirea lor este foarte mult pe drumul cel bun pentru adulții sănătoși cu acest virus. Ei se simt mai bine în fiecare zi”.

Rita Wilson devine “nebună de carantină

Autocarantina poate începe să devină plictisitoare după un timp. Pentru a se întreține, Wilson a tras de toate. Distracându-se atât pe ea însăși, cât și pe fanii ei, Wilson a distribuit un videoclip vesel pe Instagram în care cânta rap pe melodia “Hip Hop Hooray” a trupei Naughty By Nature, cu exemplarul ei din romanul militar SF Ender’s Game din 1985 al lui Orson Scott Card în mână.

Share.

Leave A Reply