“Tiger King”: Cine este Rick Kirkham? Trecutul sălbatic al producătorului Realitatea T.V.

0

“Tiger King”: Cine este Rick Kirkham? Trecutul sălbatic al producătorului Realitatea T.V.

Regele Tigru de la Netflix: Murder, Madness, and Mayhem (Crimă, nebunie și haos) spune povestea lui Joseph Maldonado-Passage, mai bine cunoscut sub numele de Joe Exotic. Docuseria în șapte părți a surprins numeroasele persoane implicate în povestea lui Maldonado-Passage, inclusiv pe iconicul producător de reality show-uri, Rick Kirkham.

Fiind un producător bine cunoscut, Kirkham a intrat în legătură cu Maldonado-Passage în speranța de a realiza un reality show despre “Regele Tigru”. Kirkham și-a stabilit reședința la G.W. Zoo a lui Maldonado-Passage, unde a fost martor la toată nebunia care s-a întâmplat acolo.

Înainte de a căuta iubitorul de feline mari Maldonado-Passage, Kirkham a avut el însuși o carieră de mare succes ca vedetă de reality show.

Cine este Rick Kirkham?

Potrivit unui profil ABC News, Kirkham a primit primul său aparat de fotografiat când avea 14 ani. Mai târziu, el ar fi folosit acea cameră pentru a capta “un jurnal video al vieții [sale], în timp ce vorbea în mod intim despre dependența sa, despre vinovăția sa și despre dragostea celor doi băieți ai săi, care, în cele din urmă, l-ar fi salvat de la autodistrugere”.

Înainte de a deveni dependent de droguri, Kirkham a fost dansator la emisiunea American Bandstand a lui Dick Clark. Potrivit profilului său de pe LinkedIn, Kirkham a obținut o diplomă în jurnalism de radiodifuziune de la University of Central Oklahoma în 1981. Ulterior, el a devenit reporter criminalist în Las Vegas pentru o filială NBC.

Zilele în care a fost reporter de crime sunt cele în care Kirkham și-a câștigat locul în lumina reflectoarelor. Însoțind poliția în cazul unor arestări de droguri, Kirkham a ajuns să poarte o armă și să poarte o vestă antiglonț. În mod ironic, în această perioadă, Kirkham a devenit dependent de cocaină crack.

Mai târziu, Kirkham a început să lucreze pentru Inside Edition, unde a devenit cunoscut pentru dorința sa de a participa la cascadorii sălbatice, cum ar fi să își dea foc (așa cum se vede în Tiger King). În 1996, Kirkham a fost concediat de la Inside Edition din cauza dependenței sale.

Rick Kirkham a încercat să se sinucidă

Când Kirkham și-a pierdut locul de muncă, și-a pierdut familia și era cât pe ce să-și piardă și viața. Conform Oxygen, Kirkham a încercat să se sinucidă luând 100 de pastile și bând două beri în timp ce… Această poveste este un scurt rezumat. Sper că v-a plăcut.

Share.

Leave A Reply