“Tiger King”: Oamenii speră la încă un sezon, iar creatorii spun că sezonul 2 ar putea avea loc

0

“Tiger King”: Oamenii speră la încă un sezon, iar creatorii spun că sezonul 2 ar putea avea loc

Documentarul Netflix Tiger King: Crimă, haos și nebunie este tot ce se poate vorbi în acest moment. Netflix nu ar fi putut alege un moment mai bun pentru a lansa serialul, având în vedere că toată lumea este acasă și practică distanțarea socială.

Tiger King prezintă lumea întunecată a “conservării” pisicilor mari din Statele Unite, cu accent pe G.W. Zoo din Oklahoma, Myrtle Beach Safari din Carolina de Sud și Big Cat Rescue, chiar lângă Tampa, în Florida.

Distribuția de personaje trăsnite din Tiger King este suficientă pentru a captiva orice public, dar felul în care se împletesc poveștile fiecăruia dintre aceste personaje face ca serialul să fie cu adevărat demn de a fi urmărit.

De la vizionarea serialului în șapte părți, fanii Tiger King sunt nerăbdători să afle mai multe. Creatorii serialului spun că asta s-ar putea întâmpla!

Povestea “Regelui Tigru

Tiger King îl urmărește pe Joe “Exotic” Maldonado-Passage (n.n.: Schreibvogel), proprietarul G.W. Zoo din Oklahoma, și fanatic al felinelor mari. În căutarea faimei și a succesului, Joe Exotic se angajează în mai multe afaceri, devenind inclusiv cântăreț de muzică country, personalitate de televiziune de tip reality show și crescător de pui de tigru. Serialul a evidențiat, de asemenea, când Exotic a candidat la președinție în 2016, iar apoi la funcția de guvernator al Oklahomei, când aceasta a eșuat.

Share.

Leave A Reply